Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Monday, February 15, 2010

TIGA perkara

Dalam kecelaruan gua yang gua carotkan di sini, TIGA perkara berikut menjadi punca kenapa gua teragak-agak:

1. KURSUS INDUKSI
Gua rasa dah takda mood nak berkursus bagai macam anak-anak sekolah. Duduk sampai 7-8 jam satu hari dok dengar ceramah. Pasal itu, pasal ini. Padahal gua bukan nak amek port sangat. Ingat gua heran? Tapi, kalao nak 'sah/confirm', nak-taknak kena jugak gua attend. Tapi, ini antara punca yang pertama gua teragak-agak. Kalaolah peserta kursus dari kalangan batch kursus gua dulu, kan ke bagus.

2. BIRO TATANEGARA
Nih pon satu hal. Huh, duduk bertapa selama 5 hari dengan pelbagai aktiviti kenegaraan. Huh, buhsan. Letih lah beb. Terus terang, last time gua gerak BTN memang memenatkan. Seronok? Siket je la..

3. PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN
Nih gua tak berapa ada hal sangat, tapi menjadi punca jugak kenapa gua teragak-agak. Huh, siap nak kena study untuk duduk exam. Letih, gua ingat gua dah tak perlu nak ulangkaji bagai lepas habes belajar. Nampak gaya, kena jugak..

© akusimisteri.blogspot.com

1 ketidak-puasan-hati:

ijad said...

cantik blog...