Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Tuesday, August 11, 2009

Bukan maksud gua

Kadang-kadang.. tapi jarang-jarang..

Kadang-kadang, tapi jarang-jarang orang tinggalkan mesej kat Y!M gua bila diorang jalan-jalan atau 'ter'jalan-jalan dalam blog gua..

Bilamana gua pree, takda plak yang meninggalkan dunia mesej atau private message dalam Y!M gua.. tapi, selalu kalao gua idle konpem ada je yang meninggalkan mesej mintak bantuan dsb..

Bukan maksud/niat gua tak melayan lu.. tapi kenyataannya bilamana status gua kat PingBox tuh bertukar menjadi idle, maksudnya memang betol-betol gua takda kat PC.. sebabnya? samada gua membuang masa gua depan TV atau gua memanfaatkan waktu gua dalam tandas atau gua mencuri masa menikmati udara segar di laman rumah sambil menghisap rokok atau memang gua takda kat rumah apatah lagi depan PC..

Jadi, kalao lu tinggalkan sebarang mesej dan gua langsung tak membalasnya bermakna gua memang takda depan PC dengan melakukan aktiviti-aktiviti contoh di atas.. dan kalao status gua tuh tak pulak menunjukkan gua sedang idle, mungkin gua sedang beraksi di padang bola dalam game FIFA 2007 (jadahnya.. orang dah main FIFA 2010 kot..- muahaha)..

Harap lu orang mengerti.. gua tak berniat taknak layan lu orang.. gua suka nak berkawan tetapi perempuan diUTAMAkan! hahaa.. sori, naluri lelaki gua tak dapat dielakkan..



ayat|tambah: gua selalu online lepas maghrib sampai kadang-kadang tengah malam.. bergantung mood..

2 ketidak-puasan-hati:

clarabella said...

haha.oke.terasa lak.haha

AkuSiMisteri said...

dah terasa nak buat camna..
padan muka.. muahaha