Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Tuesday, July 7, 2009

Saket perot

Gua menaip dalam keadaan slow ketika ini sambil isap rokok pada jam 4.03 PAGI!


Apa jadah gua buat pukol 4 pagi tak tidow lagi.. ekceli gua sekrang tengah sengsara kesakitan perot.. tengah syok tidow diulit mimpi-mimpi ngeri tanpa seorang awek pon muncul dalam mimpi gua, tetiba gua terjaga dek kerana perot gua sakit.. aduss.. gua bingkas bangun lalu mencari arah tuju ke jamban.. gua bangkit jam 3.08 pagi.. betol.. tak tipu pasal gua sempat tengok jam kat henset gua..


Gua keluar jamban pukol 3.29 pagi menurot jam yang terpapar kat decoder astro.. huh, agak setengah jam gua mencangkong dalam jamban.. entah mana silapnya gua buleh plak 'ter'sakit perot.. aduss..


ok.. gua nak sambung tidow pasal gua perlu tidow.. disamping gua tengah menaip nih, muncul plak macam-macam bunyik kat luar tuh yang sikit sebanyak buat gua sengsara keseraman.. adei.. bacul ke hapa gua?? ah, lantak.. gua nak tidow untuk menghilangkan perasaan saket perot..



ayat|tambah: last time gua solat tahajjud, 2 taon lepas kalao tak silap.. pagi nih dapat solat tahajjud.. alhamdulillah..

3 ketidak-puasan-hati:

sayanghasni @ yus said...

sama arr ngan aku..
2-3 malam nie asyik tersedar..
sebab sakit perut...
tapi aku sengaja makan ubat julap..
konon nak buang segala lemak2 yang ader...
adeh nie pun rasa cam nak terkucil...

AkuSiMisteri said...

nak buang lemak kat tong sampah la kaklong.. jangan buang merata-rata.. kesian makcik tukang sapu kena bersihkan.. anyway, julap tuh apa? sama ke dengan flat keta JLP XXXX ?

pEnyu said...

notakaki anda tentang solat tahajjud telah m'insafkan seseorg n beliao telah mengikut jejak langkah anda...trimass=)