Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Monday, June 22, 2009

SILA HAYATI

Gua bukan baik pon. Solat pon selalu missed.. tapi gua cuba yang terbaik dan berusaha kepada yang TERBAIK..


Di sini gua nak berkongsi dengan lu orang suma satu klip video yang gua tonton dari blog makcik ini dan sedikit sebanyak buat jiwa gua tersentuh.. SERIUS! Gua tak tipu..


Sila tonton dan HAYATI!


Masih ada insan yang sungguh khusyuk, tawaddu', taqwa kepada ALLAH.. gua kagum dengan sheikh ini..

credit to: http://tisyabeequeen.blogspot.com | mwaj@youtube



ayat|tambah: walau gua selalu missed solat, at least dalam sehari gua PASTI akan mengerjakan dua waktu solat! serius.. sama-sama kita tingkatkan amal ibadah yer!

2 ketidak-puasan-hati:

sha89 said...

srius dow...aku nanges tgk sheikh ni...

sayu hati~

aku solat kadang2 mcm xde prasaan je....mcm mne nk menanges...mksd ayat al-quran pun xhapal...haishh...

majukn diri ko weii...smoga kite sntiasa di jln yg benar~

AkuSiMisteri said...

gua sorang je ke kena majukan diri? lu tak skali ke cik sha89?? aiseh..