Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Monday, June 22, 2009

Berketak

Gua dapat tahu bahawasanya kebanyakan atau mungkin semua pompuan kat Malaysia nih tak suka kepada bentuk badan lelaki yang berketak.. betol ke?


Kenapa? Geli?


Apa yang menggelikan? Gua pon pelik.. yang lelaki plak bukan main suka kalao badan berketak-ketak.. tapi pompuan tak suka.. macamana?



Uh.. gua cuma nak tao jawapan daripada lu orang, kenapa agaknya pompuan tak suka lelaki berbadan ketak? Gua mengharapkan jawapan-jawapan daripada pompuan.. kalao ada lelaki nak komen, you are pleased to.. tak kesah, cuma gua nak jawapan dan mungkin pandangan..


Any??

-Sekadar hiasan yang berkaitan-

6 ketidak-puasan-hati:

clarabella said...

ola.ak rasa lah kn..dari otakku y beratnya mungken mncecah 6 kilo..sblum tu..ini hny pandangan ak.kalo x agree jgn repot kt mne2 watawan.ak xske dipuban dipublishkan kt public.hrp anda mngerti.wahaha

most of laki2 y bdan berketak2 cm cicak ni suka tanggal baju kn(dh ade 19 pac kt bdn tu musti nk tayang kn),,so,,pabela bliaw2 tanggal baju..adelak cam minyak2 kat badan tu(tah petrol ap diletaknye)..sunggoh geli..

kalo xbukak baju xleh k??xsapu mnyak xleh k??adesssss..fenin den..


so..moral.pakailah bju!john cena ni pon!xmenahan ko ye..tgn ko y berurat tu bawak2la pegi angkat wuduk(smoga bliaw mndpt hidayahNya.)

clarabella said...

oh apakah "dipuban" itu??mugken vocab baru tuk hari ini..miahaha..
vocab itu mmncbar kpantasan ak menaip..haha

AkuSiMisteri said...

erk..
weh kaklong.. tak semestinya badan berketak suka tanggal baju.. ko giler hapa, pegi shopping berlengging je??


kalao badan berketak, even wearing any clothes pon dah buleh menampakkan susuk tubuh yang berketak.. bukan 'susuk' kebal atao cantek ye..

clarabella said...

wakakakakakaka..oke2 jgn emosi. kn dh ckp tu opinien yang tak berasas..hehe..

tak payahla nk ketak2..pastu pakai baju ketat..elok sgt la tu..miahahahha..btw,,kalo badan cam ..cam sape ek..kt meysia neh..cam,,cam fahrin ahmad tu pon dah oke..xpayahla cam malik nor tuh..miahahahaha..kalo malik nor bce tolong jgn sue!:D

sha89 said...

uiks...pmpuan xsuka ek laki yg badan muscle2 ni??

aku suke je~~lalalal~~

mungkin sesetgh pmpuan xsuka sebab rase diri kecik sgt kot...bila dpt bf/husband yg badan ketak2 ni dieorg rase gerun kot tengok...

best pe lelaki badan ketak2 & ade muscle besar2 mcm john cena ni..aku minat die weiii~

AkuSiMisteri said...

clarabella:
ah, badan gua pon dah macam parin amat.. cuma perot je ada iras-iras aplin choki..


sha89:
hah, ok la tuh sha89.. gua pon ketak2 gak.. tapi tang perot plak buleh terlebih ketak.. amacam? buleh consider ke?? muahaha