Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Tuesday, June 23, 2009

Saya rindu kamu

Gua sedang asyik laying kabel kat hostel pompuan.. tiba-tiba gua nampak sekor mamat.. muka macam cina, tapi bangsa Kazakhstan bawak dua beg besar masok hostel pompuan..

AkuSiMisteri: Where are you going?
Mat Kazakhstan: Aa..aa.. Can I borrow your phone?
AkuSiMisteri: Why?
Mat Kazakhstan: I want to call my friend.
AkuSiMisteri: Which college?
Mat Kazakhstan: I don't know.. I MISS You!

Time nih gua dah nak gelak.. ah, sudah.. apsal tetiba miss | rindu kat gua? gua kenal pon tidak.. lagipon sumpah gua tak buat hubungan luar tabii nih.. kena panah petir gamaknya nanti.. HARAM siot..

Sambung lagi...


AkuSiMisteri: Hah?
Mat Kazakhstan: I new student..

Oh.. sebenarnya dia cakap dia student baru.. bukan I MISS You.. huh, gua salah dengar rupanya.. tapi bukan gua je dengar cenggitu, senior gua yang ada sama kat tempat kejadian pon dengar cenggitu.. haha.. tak pasal-pasal dia miss kat gua semua.. gila hapa..

Lastly, senior gua take over.. tunjuk arah mana dia nak pegi.. HARAM JADAH betoL!

4 ketidak-puasan-hati:

miss_eliana said...

haha..bole tersalah dengar ea?
sekali di buatnye terdengar 'i love u',cmne?
mau kamu nak kena jwb, 'oh,i'm not a gay!' hahaha~

AkuSiMisteri said...

kalao dia kata 'I LOVE U', mudah je.. kata balek, 'I LOVE U too'..
tgk sapa lari dulu.. muahaha

sayanghasni @ yus said...

har!har!har!
hari2 ler kena tibai mat khazakstan tu..

AkuSiMisteri said...

mana ada hari-hari..
Sabtu-Ahad mana keja.. haha..