Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Wednesday, June 24, 2009

Futsal? Footsal? atau Kaki kolej SAL?

Kalao lu orang baca yang ini, tak payah gua nak citer lagi.. kalao belum baca, sila lah baca yang ini dulu..


Malam nih gua rasa terkilan sket pasal gua tak dapat join main futsal pasal kes yang ini.. ah, 'ini serius..wonderpets'..lalala~

Malam nih punya game memang best.. ramai bebudak CICT turun.. waaa.. gua tak dapat join.. rugi rasanya.. tapi, sebagai seorang rakan sekerja yang baik hati serta pemurah dan tidak dinafikan lagi ketulusan hati untuk mengentan, menganjing tidak dilupa mengutuk, maka gua turun jugak walau tak dapat main...


Nih, gua kasi ole-ole yang sempat gua 'snap' sepanjang gua duduk kat luar yang dilantik menjadi tukang jaga masa, tukang kira gol dan jawatan yang gua lantik diri gua sendiri ialah tukang kutuk!


Perlawanan pertama: CICT (11) vs Mak Jah Corner (7)
Perlawanan kedua: CICT (6) vs CICT (2)


- dua gambar pertama: team CICT melakukan warm up
- gambar terakhir: team Mak Jah Corner bersedia untuk dititik



- gambar pertama: pasukan CICT bersedia untuk sepak mula
- dua gambar terakhir: gua rasa kalao gua coach, gua dah pecat diorang suma.. orang tengah sibuk rebut bola buleh pulak dia nak bergambar..
- dua gambar terakhir: mereka adalah taraf bos-bos.. yang baju biru itu konpem boss gua.. kena buat baik, kalu tak SKT gua ujung taon nih rendah je.. haha


- gambar pertama: klasifikasi 18SX, pengantin baru nih.. lutot longgar, pinggang saket.. huh, paham2 sudah..
- gambar lain: aksi-aksi merebut sebijik bola yang akhirnya buleh mencetuskan pergaduhan akibat merebut sebijik bola.. kalao gua banyak duit, dah gua belikan sekor sebijik bola.. mainlah sampai muntah..


- gambar pertama: gua tengah sibuk mengentan sekor-sekor.. haha.. bukan pada gambar pertama je, suma gambar-gambar di atas adalah hasil usaha gua mengutuk mereka-meraka yang terlibat...
- gambar kedua: aksi 18SX lagi.. tapi nih bukan pengantin baru..
- gambar ketiga: sama seperti gambar pertama



Last snap sebelum last goal.. CICT vs CICT dengan keputusan 6-2

ayat|tambah: terkilan betol gua tak dapat main.. sob..sob..sob..

2 ketidak-puasan-hati:

sayanghasni @ yus said...

apesal tak main..
kaki bangku ker..

AkuSiMisteri said...

kaki meja lah kaklong..