Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Thursday, June 4, 2009

Memori..

Gua sekarang semakin kurang menjebakkan diri dalam dunia Friendster.


Memandangkan jarang meronda, tadi gua ronda ronda kejap kat Friendster member gua.


Gua kalao ronda ronda, mustilah ronda ronda kat page seorang awek yang cun. Dan member gua itu juga tak terkecuali ke'cun'an beliao. So, gua ronda part album. Dan gua terjumpa sekeping gambar yang gua tak pernah simpan. Gua apa lagi, grabbed je la.. pedulik lah kan.. haha..


Okies.. gua kasi show-off kat lu orang gambar kenangan nih bersama budak-budak classmates gua..

Gambar nih dirakam semasa gua bersama rakan rakan sekelas gua dengan dipaksa rela hati jadi sukarelawan untuk acara Minggu Sains dan Teknologi (MiSTi) Johor 2007 kat PERSADA.


ayat|tambah: gua rindu giler dengan member member... lu orang rindu gua??? huh, sori, gua TIPU.. haha

2 ketidak-puasan-hati:

ciK jUkoGYu said...

hmmm..gue pon da lame xbukak fs...hmmm..da berswag agk nyer...

AkuSiMisteri said...

takpa.. guna vacuum.. mudah dan cepat.. semua sawang pasti hilang..