Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Sunday, June 7, 2009

HALALkan????

Gua baru dapat info daripada satu laman torrent terkemuka Malaysia berkaitan tempahan t-shirt..


Ciss..



Gua tak rasa macam nak salahkan encik orang tengah sebab gua dah tau cerita sebenar..


Gua pun terkena gak.. gua dah order 2 helai baju - collar & non-collar tapi gua cuma dapat sehelai je.. patot gua tunggu dekat 2bulan baju tak sampai-sampai.. kesian kat gua..


Berikut adalah notis minta maaf daripada admin tersebut secara tak rasmi:

****** Torrent ingin mengucapkan maaf secara tak rasmi kepada buyer2 t-shirt ****** Torrent ..

Aku taknak ckp banyak.. cuma dr survey dan feedback yg di terima 2 jenis baju tersebut adalah AMAT MEMALUKAN!!! (Khususnya non-collar)

Bukan salah z****e, dia hanya orang tengah sahaja.

Kami harap korang mengHALALkan mereka yang terlibat dalam mengambil tender baju non-collar dan collar tersebut.

Semua order sudah dihentikan ... rasanya takkan ada lagi projek sebegini di masa depan.

Jika ada pun aku sendiri yang akan handle .. (if you got to do it right.. do it yourself..) Pengajaran bagi gua beb ....

Regards
***



Gua rasa gua tak mampu nak menghalalkan apa yang si penerima tender tuh buat.. itu antara dia dengan ALLAH.. gua nih sapa, ye tak? gua cuma manusia biasa, hamba yang serba kekurangan.. so, kepada lu yang tak jujur dan tak ikhlas serta penipu dan tak amanah, gua tak dapat buat apa-apa la kan.. lu jawab sendiri dengan Dia.. moga lu dapat petunjuk.. harap lu kembalikanlah duit-duit orang lain tuh.. kesian, kerja tungkus lumus nak bayar..

Kalao gua jumpa lah si penerima tender tuh yang 'songlap' duit tuh, memang gua rasa gua terus amik wuduk je buat solat jenazah pada beliao.. silap-silap gua buat solat jenazah ghaib, sebab lunyai gua kerjakan.. haram jadah!

ayat|tambah: isk.. kenapalah kan..?

2 ketidak-puasan-hati:

ciK jUkoGYu said...

huhuhu...p amik wuduk wat solat aidil adha...hik!hik!

AkuSiMisteri said...

ha-ah.. solat mayat lebih afdhal..