Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Monday, May 18, 2009

Kenapa encik?

Gua bukanlah orang yang lu orang cari kalao lu orang ingat URL blog gua sebagai AkuSiMisteri.blogspot.com hanyalah misteri pada nama!


Silap! Lu orang sangat silap! Ok. Gua sangat MiSTERi sebab gua sendiri yang declare diri gua.


Kenapa takda gambar gambar gua?


Silap! Lagi sekali lu silap! Gua ada posting beberapa gambar gua, tapi sedaya upaya gua cuba selindung sebaik mungkin wajah anugerah tuhan ini untuk tatapan lu orang sebab kalao gua dedahkan muka gua, gua terpaksa tukar URL blog gua sebagai AkuDahTakMisteri.blogspot.com!


Sengal!


Gua pernah sampai satu tahap di suatu ketika dulu untuk memperagakan wajah anggun gua ini untuk tatapan umum. Untuk apa? Ah, untuk lu orang kutuk gua? Silap!


Gua sengaja je tak nak mendedahkan rupa paras gua sebab gua tau, lu orang pon bukan nak tengok muka gua. Gua takot lu orang nanti kena morning sickness selama 7 hari tanpa henti lepas tengok muka gua! Gua cuma buleh bagi hint sket je. Muka gua ala ala Hugh Jackman - Wolverine.


Tak percaya?


Bagus, sebab gua tipu lu orang! Kalau lu orang masih tak percaya gua tipu lu orang, lu orang buleh pegi join sidang DUN Perak dan buat undi tidak percaya pada gua. Gua tak kesah.


Ok. Harap lu orang sangat jelas kenapa gua tak pamerkan muka gua dalam blog gua. Sebab gua adalah AkuSiMisteri yang sangat MiSTERi - rupa, attitude, perasaan, emosi dsb.



ayat|tambah: hint seterusnya, gua bekerja di CICT!

3 ketidak-puasan-hati:

mrblind said...

lu pun ada hati nak jadi wolverine..cis.

akuxbiadab said...

lu dua mmg dah kene...
claimes xley blah...hahahaha

AkuSiMisteri said...

lu dua orang jelesss...haha