Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Sunday, May 17, 2009

Awek berwajah BARU

Setelah 10 tahun bersama, rupa awek aku sama je. Tak berubah. Cuma berubah siket siket je, itupun part yang memang selalu terluka.


So, semalam aku telah dengan nekadnya buat total makeover pada awek aku untuk buatkan beliao semakin cun. Maka, berhabis gak aku sampai RM250++. Dan aku sangat berpuas hati. Inilah rupa awek aku yang baru....

Sebelum

Inilah rupa asal awek aku. Dari 10 tahun yang lepas, sama je. Yang selalu bertukar cuma set cowling leg shield, handle cover depan+belakang dengan fender depan. So, kali nih, total makeover!


Dalam proses...

Nih dalam proses nih. Ada la dalam 70% siap. Tokeh bengkel nih siap offer FOC body part spray. Tuh pun, part yang kecik kecik je. Anyway, thanks je la..


Selepas

Hasilnya. ALL BLACK. Yeah, akhirnya awek aku yang bernama bELaLaNG^tEmpUr nih siap. Inilah wajah baru awek aku. Huh, puas hati..mungkin lepas nih aku akan buat airbrush plak..nak letak design bendera Israel buleh ke???har har har...go to hell la Israel!

Total makeover:
1. Fender Front
2. Cover Handle (Front & Rear)
3. Cover Seat (Right & Left)
4. Cover Side (Right & Left)
5. Cover Front (Right & Left)
6. Cowling Leg Shield (Right & Left)
7. Cap Ignition Switch
8. Seat Cover
9. Cover Step Through


ayat|tambah: memang gua akan semakin merempit lepas nih. Moga ada awek yang akan meneggek kat belakang..

4 ketidak-puasan-hati:

miss_eliana said...

amboi2... sanggop ea abehkan duit manyak2 utk mekapkn gf yg sowang nie? huhu~

AkuSiMisteri said...

uh...nak abeskan duit kat mana lagi..ye tak? mestilah kat awek kesayangan..huh, tunggu ada awek betol betol nanti, kasi makeover jadi Aishwarya Rai..harharhar

akuxbiadab said...

nnti gua up gambar awek gua yang gua baru knal sebulan tu....hahahhaha

AkuSiMisteri said...

haha...up baek punya..