Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Wednesday, November 25, 2009

Hepi Besday 'BABY'

Hari ini genap sudah usianya.. Hepi besday my blessed 'baby'.. hope we could be forever and ever..

Sekejap je.. dah setahun hubungan gua dengan 'baby' gua.. Gua sayang banget.. dahlah nak dapat susah, kena kerja keras.. bila dah dapat, gua kena jaga baik-baik.. dan gua kena bagi 'hadiah' yang terbaik buat beliao..

Uh, my baby..

Gua harap, lu orang yang ada 'baby' tuh, SILALAH jangan mengabaikan beliao/mereka.. kerana 'diri mereka begitu berharga'..

Dan pastinya, since the day has come.. maka gua dapati akaun bank gua semacam di'hack' oleh somebody sebab gua dapati sejak besday 'baby' gua hampir tiba, simpanan gua semakin berkurangan.. apakah??

Takpa, gua yakin dengan bank yang menyimpan duit gua.. Gua rasa bukan salah bank.. takpa, demi my little cute 'baby', gua tak da hal punya..

Biar duit gua habes kat 'baby' gua, memandangkan gua takda tempat lain nak mengguna-pokai duit gua seperti menghabeskan belanja dinner, lunch mahupun dating dengan mana-mana anak dara ataupun mak janda.. bini orang?? jaoh sekali.. mintak jaoh..

A present for you babeh..


Memory for a year.. BABY~

2 ketidak-puasan-hati:

Qh!EeK@n said...

macam en3 jiwang lak pulak ..
ahak!!

lawa kerete...

akusimisteri said...

kekadang, sentimental kena ada jugak.. baru harmoni jiwa, taklah celaru selalu.. huhu