Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Wednesday, July 8, 2009

Tiada masa atau masa yang tiada?

Kat opis dah berlambak movie gua donlod.. termasuk Transformer: Revenge of the Fallen.. tapi gua belom berkesempatan nak melayan suma tuh.. gua kena setelkan tanggungjawab harian gua.. dari pagi keluar opis, tengahari baru balek.. tenghari bantai tidow kat opis, lebih-lebih lagi dah ada 'katil' plak tuh kat opis.. erm.. orang mengantuk disorongkan 'katil'.. memang gua bantai tidow je.. haha..


Pukol 2 bangun tidow.. setelkan tanggungjawab mengadap ALLAH plak.. abes solat, senior ajak makan-makan kat MJ.. apa lagi, bantai makan plak.. sampai-sampai je, ada plak goo yang sedia ada melepak kat MJ.. memang berpanjangan lah waktu melepak.. kadang-kadang pukol 4 baru balek opis.. apa jadah nak buat keja? lagi sejam nak abes opis hour.. lepak opis je la.. bila dah masok opis balek, boss plak call.. ajak pegi sana, ajak pegi sinun.. ronda-ronda dengan boss.. cuci-cuci mata tengok awek student yang cun-cun belako.. huh, memang TERBAIK keja gua nih.. awek-awek student plak sumbong sumbong belako.. kita tegor dia taknak respons pon.. senyum pon jadi lah.. bukan nak buat binik pon, saja gurao gurao.. salam perkenalanlah katakan..


Balek opis dekat-dekat pukol 5.. setelkan solat Asar dulu.. tup tup, dah pukol 5.. apa lagi? Slide out la..


Mana ada masa nak menonton movie tuh suma??!


Aktiviti harian di waktu pagi.. melantak makan macam waktu tengahari.. isk.. apa nak jadi..?

Tengok laok memasing.. nih pagi, bukan tengahari.. bantai makan macam takda rehat tengahari.. haha.. gua pon apa kurangnya.. tunggu bulan posa.. mencecet suma saket perot, tahan lapor.. haha

0 ketidak-puasan-hati: