Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Monday, July 27, 2009

Lembab

Gua rasa amat bingung kebelakangan nih.. bukan apa, blog gua nih gua rasa macam 'syial' sket.. kenapa? sebab selalu kalao gua try bukak, musti terhegeh-hegeh nak loading.. padahal bukan ada apa sangat pon dalam blog gua nih..

Bukan kena load flash ke, widget pelek2 ke.. takda pon.. tapi slow nak mampos..


Taktao la kalao line yang problem ke hapa? Tapi kalao kat opis pon sama gak gua rasa.. lagi plak tak buleh bukak.. heran gua.. line laju tuh.. pon tak mampu nak loading blog gua.. tak pahe kawe..


Lu orang ada masalah yang sama ke bila nak masok blog gua nih??

6 ketidak-puasan-hati:

clarabella said...

a'ah bro.bliaw besipat kekura-kuraan siket.nk post komen pn naik gugur rambut aii yang santek ineh..:p

ini pngakuan jujur tanpa konspirasi

clarabella said...

a'ah bro.bliaw besipat kekura-kuraan siket.nk post komen pn naik gugur rambut aii yang santek ineh..:p

ini pngakuan jujur tanpa konspirasi

clarabella said...

disebabkan kelembapan bliaw.bell klik berganda2.so.jadik dua.seb tak spoloh ratos.:p

AkuSiMisteri said...

-kalao rambut tuh dah nak gugur, pakailah shempo pentin anti-kelemumur..

-naseb tak spoloh ratos.. kalao spoloh ratos perpuluhan satu, hah, camna nak kira..?

Qh!EeK@n said...

hye, salam ...
sayer ok jer bukak blog awak ni..klik terus terpangpang..

AkuSiMisteri said...

ya ya.. line kamu laju kot.. line gua nih je macam harem.. hades...