Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Monday, July 6, 2009

HARUS terjebak

Minggu pertama setiap bulan, akan diadakan satu perjumpaan antara Dato' NC dengan staf..


Dan menjadi kelaziman gua untuk tidak menghadirinya.. tanpa segan silu, sepanjang gua bergelar staf, tak pernah pon sekali gua mencemar duli join perjumpaan nih.. walau tak pernah datang, gua ada gak tengok lintas langsung video streaming.. jadi lah.. gua memang malas nak bersesak nak jumpa Dato' NC.. sebab gua menggambarkan hampir 80% staff akan menghadiri perjumpaan nih setiap bulan..


Entah mana silapnya, hari nih buleh plak gua TERJEBAK join perjumpaan dengan Dato' NC.. nih suma gara-gara boss gua yang entah mana gak silapnya buleh 'ter'datang awal hari nih lantas menghulurkan jemputan mulutnya mengajak gua ke perjumpaan tersebut.. adei, dah boss ajak, takkan gua nak tolak mentah-mentah.. at least, kenalah rebus sikit tolakan tuh.. memandangkan gua pon tak pernah pergi perjumpaan tuh, dan gua pon pernah terpikir nak gak join, lalu gua terus dengan persoalan penuh di benak hotak gua mengeluarkan soalan pada boss gua, "Kena ke pergi??"


"Pergi sudah.. jadilah sekali datang.." boss gua selamba bahasakan gua.. rilek sudah.. gua nih plak jenis lembut hati.. bukan lelaki lembut ye encik! gua cair dengan ajakan boss gua, dan gua terus terjebak.. geraklah gua berdua berjalan kaki menuju ke dewan.. haduss.. TERJEBAK gua.. HARUSS tau!


Tapi bagus gak gua join hari nih, staff pon tak berapa ramai yang join.. dapat juga sikit sebanyak info.. ok ler.. apa-apa pun, maybe this'll be the first and the last one.. hahah..

2 ketidak-puasan-hati:

mRs.jUkoGYu said...

pernahkah incik 'menjebak' burung?;p

adekah betul 'menjebak' itu...

AkuSiMisteri said...

betol la kot.. dah check kamos Oman? kamos Malaysia takda lorr... penat carik, tak jumpa gak.. hush..