Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Monday, June 1, 2009

Memperkenalkan.... AWEK gua..

Gua kat sini secara official-nya nak menghebahkan akan hubungan intim gua dengan awek gua..

Gua dengan beliao dah hampir 7 bulan. Macam-macam gua dah buat kat beliao. Bukan mengambil kesempatan, tapi dah ado dopan mato, buduh la den kalo tak guno..

Puas gua raba, gosok, belai, gua leret dari atas sampai bawah..

Dari tepi ke kanan... isk, gua macam tak percaya beliao adalah awek gua.. betol.. gua tak kesah berapa banyak gua habes kat beliao.. Setiap minggu gua belanja yang mahal-mahal.. bulan sebelas nih ari jadi beliao, gua kena spend lebih sket.. huh, tinggi gak maintenance ber'awek' nih..


Apa pun, gua tak menyesal.. gua suka. Gua cinta.. uh...

Memperkenalkan...AWEK gua!

:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::

Awek yang gua cintai... selagi gua masih teruna, selagi Maliha belum jadi milik gua, beliao lah yang gua akan belai, berintiman berdua-duaan..




Di kesempatan ini gak, gua nak mengesahkan DNA gua yang jelas lagi tulen. Tidak syak lagi, gua ada bau-bau bacang dengan Wolverine.. ke gua sendiri Wolverine?? Gua pon konpius.. I'm SORRY...
Lu nampak gua macam berpeluh kan? Memang pon, gua baru je lepas berlatih menggunakan kuku besi terbaru gua dari material Adamantium.. huh, sungguh tajam..

4 ketidak-puasan-hati:

miss_eliana said...

wah..lawo awek!
putih lak 2..ngee~

yang paling lawo, part no plat tu r..jpj lulus tak plat tue? huhu~

AkuSiMisteri said...

uh...plat tuh import dari Laut Segitiga Bermuda... mengerikan dan diluluskan..haha

meself,Ms Fint said...

pembaca yg tulus ini sdg ditipu! eshh.. patsegi kaler putih hmmm..

jemputlah ke stylishShawL

AkuSiMisteri said...

tak tipu.. betol.. awek tuh..