Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Thursday, May 28, 2009

Isk..exam jugak??

Serius...gua tadi jawab peksa memain..

Mana yang agak agak ada bunyi bunyi sama dgn soklan, gua tibai..apa gua pedulik..

32 tajuk kena cover..2 jam setengah!

Tebal tak hingat!


Emo gua tetiba nak mendadak.."isk, bapak ah..soklan apa nih? takda pon dalam nota.."gua bisik bisik tipu dalam hati..PEKELILING?? mana nak cari PEKELILING?? Harem betol..kat nota takda pon...kalao ada notebook gua tadi kat depan gua, konpem gua cemerlang punya..


SIAK..mana nak cari jawapan nih..Gua macam dah jumpa malam tadi - gua belek belek je malam tadi..


Hampeh..kalao kat pC, gua tekan Ctrl+F je..tadi gua dah berperasaan dah..macam nak tekan je Ctrl+F je..hampeh betol...


Finally, 2 jam setengah gua habes dengan penuh penipuan dalam kertas jawapan..padan muka!



ayat|tambah: nihla akibatnya kalao dah tua still kena exam lagi..harem...nanti gua update gambar-gambar berkaitan..


UPDATED! - 29/05/2009



Nih la nota yang menghimpunkan 32 tajuk untuk gua cover dalam 2 1/2 jam...bapak ah...belom masok bab pekeliling lagi nih...


Antara cara gua melepaskan kebuntuan, kebengangan, ke'frust'an, kesetanan, dan pelbagai 'ke-an' yang busuk dan keji lagi yang buleh digunapakai..


Gua tak tipu...konpem gua duduk belakang skali..tapi still tak buleh meniru...MENIRU??? Jadahnya...dah bagi chance tgk nita, oopss..dah bagi tgk nota takkan nak tiru lagi...NOTA?? macam harem..pon sama gak..macam tak buleh jawab je...

4 ketidak-puasan-hati:

JIVEBUMZ said...

nie musti peksa PTK ek??

neway gudluck yer..hihi

AkuSiMisteri said...

aaa...PTK..?? PTK mana buleh tgk nota kaklong...

miss_eliana said...

wah...note bkn men tebal ag ea?

AkuSiMisteri said...

nibong tebal lagi nipis daripada nota tuh...huh..jenuh...