Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Tuesday, April 14, 2009

Kisah di suatu hari - punca segalanya!

AkuSiMisteri: hoh
anak-sudiman: hohohoh
anak-sudiman: hijau nmpk
AkuSiMisteri: heh
AkuSiMisteri: hijao dan berketaq
anak-sudiman: owg pas ek
anak-sudiman: hahaha
AkuSiMisteri: heh
AkuSiMisteri: biasa la
AkuSiMisteri: dacing da kalah
anak-sudiman: hahahha
anak-sudiman: bese ler
anak-sudiman: aku xgi berkempen
anak-sudiman: huhuhu
AkuSiMisteri: tak dapat bonos la taon nih
AkuSiMisteri: asik kalah je
anak-sudiman: hahahah
anak-sudiman: tu ler psl
anak-sudiman: hahaha
AkuSiMisteri: heh
AkuSiMisteri: update la lagi post
AkuSiMisteri: senang gua nak mencaci
anak-sudiman: hahahah
anak-sudiman: hahhaah
anak-sudiman: internet bengong
anak-sudiman: hahahah
AkuSiMisteri: hoh..
AkuSiMisteri: biasa la
anak-sudiman: hahahaha
AkuSiMisteri: lu apasal gelak je
AkuSiMisteri: bengong ke hapa?
anak-sudiman: hahahaha
anak-sudiman: suka ma
AkuSiMisteri: ye la...
AkuSiMisteri: senang ati
anak-sudiman: hahaha
anak-sudiman: aku dah awek kat pagoh
anak-sudiman: hahahha
AkuSiMisteri: cepat betol engko
AkuSiMisteri: patah tumbuh...
AkuSiMisteri: hilang cepat je cari ganti
anak-sudiman: hahahah
anak-sudiman: bese
anak-sudiman: kata player
AkuSiMisteri: ye la...
AkuSiMisteri: ko sangat hebat..
AkuSiMisteri: aku sangat hancurr...
anak-sudiman: hahahaha
anak-sudiman: amek ler kaklong (bukan nama sebenar)
anak-sudiman: aku dah ada awek kat cn
AkuSiMisteri: bro..
AkuSiMisteri: gua tanya sket la...
AkuSiMisteri: lu apsal beria benar nak gua tekel kaklong (bukan nama sebenar)?
anak-sudiman: napa
anak-sudiman: kaklong (bukan nama sebenar) xok k kat mata lu
AkuSiMisteri: takda la..
AkuSiMisteri: kaklong (bukan nama sebenar) ok
AkuSiMisteri: tp gua rasa mcm lu nak tgk apa reaction gua terhadap awek je
anak-sudiman: ai lain mcm j byi
AkuSiMisteri: bukan gua tak bersyukur lu tolong gua
AkuSiMisteri: tp...
AkuSiMisteri: gua rasa lain la...
anak-sudiman: pelan2 ar
AkuSiMisteri: ewah...
AkuSiMisteri: sekarang lu cakap pelan2
AkuSiMisteri: tp lu bg masa sebulan stgh
AkuSiMisteri: bengong ke hapa
anak-sudiman: lama tu
anak-sudiman: huhu
AkuSiMisteri: heh
AkuSiMisteri: rilek suda
AkuSiMisteri: tp pada mata aku
AkuSiMisteri: lu lebih baek la..
AkuSiMisteri: lu je tekel kaklong (bukan nama sebenar)
AkuSiMisteri: untuk diri lu je
AkuSiMisteri: bukn utk orang laen
anak-sudiman: xnak2
anak-sudiman: aku dah ada kat pagoh ni
AkuSiMisteri: buto!
AkuSiMisteri: poyo la lu
anak-sudiman: iyer
anak-sudiman: ko jaga kaklong (bukan nama sebenar) elok2 ek
anak-sudiman: dia ngah on ym ni
AkuSiMisteri: heh
AkuSiMisteri: aku tak add dia pon
AkuSiMisteri: kem salam je la...
anak-sudiman: alahai
anak-sudiman: lemahnya syawat aku ngan ko ni
AkuSiMisteri: hoh...
AkuSiMisteri: gua tak pandai la beb
AkuSiMisteri: benda2 mcm nih
AkuSiMisteri: kalao ko baca artikel aku pasal "Kisah di suatu hari"
AkuSiMisteri: hah...
AkuSiMisteri: itu la cara aku dgn dia tuh skrg nih
AkuSiMisteri: dulu takda nya mcm nih
AkuSiMisteri: lagi malu2
anak-sudiman: xpe
anak-sudiman: ko try wat kaklong (bukan nama sebenar) mcm ngan farhana
anak-sudiman: tapi bahasa saya n awak ler
AkuSiMisteri: heh
AkuSiMisteri: farhana
AkuSiMisteri: alamak
AkuSiMisteri: sebot pasal farhana br aku teringat
AkuSiMisteri: semalam dia mtk no phone muaz
AkuSiMisteri: aku lupa le
AkuSiMisteri: kejap2
AkuSiMisteri: nk reply msj dia
anak-sudiman: aku dah ckp ngan kaklong (bukan nama sebenar)
anak-sudiman: dia kat nak maen boling
anak-sudiman: boleh aje
AkuSiMisteri: ye la
AkuSiMisteri: time ko ada boleh je
AkuSiMisteri: bapak ar...segan siot nak keluar berdua je
anak-sudiman: dia kim salam syg
anak-sudiman: heheheeh
AkuSiMisteri: bai..
AkuSiMisteri: jgn tambah2...
AkuSiMisteri: tak baek...


Gambar hiasan - tiada kaitan dengan yang telah meninggal dunia



pengkaki: hoh, susah jadi diri gua ini..

notakaki: artikel ini punca putusnya CINTA gua!

AkuSiMisteri

3 ketidak-puasan-hati:

pEnyu said...

anak-sudiman sudah punya pacar di pagoh....

AkuSiMisteri said...

ye ke?
bukan pagoh je, ganu, kuantan, ipoh mali, jb, banyak lagi tempat.. huh...

AkuSiMisteri said...
This comment has been removed by the author.