Lu sedang menerjah ke dalam blog AkuSiMisteri! Sila berpakaian SOPAN dan menutup aurat! Segala caci maki dan keji kejam hanya gua je yang buleh luahkan. Terimas...

Best view of this blog with Mozilla Firefox: resolution - 1024 x 768 pxls
Home | Mail | Yahoo!Messenger | Guest Book | Profil AkuSiMisteri | Dashboard

Sunday, July 26, 2009

Awex punya suara

Hari nih gua ada appointment nak bawak awex gua buat medical checkup services.. awex gua nih dua tiga menjak nih banyak buat hal.. kadang-kadang gua hangin gak.. tapi yang tak bestnya, awex gua lepas nih dah tak bersuara untuk sebulan.. ah, bapak.. kegersanganlah gua macam nih.. takdapat lagi nak menyanyi bersama dan mendengar kelunakan suara beliao.. ya.. GERSANG.. dah la bulan 8 nih gua ada jemputan kenduri kawen kat Yong Peng.. masaklah gua pegi Yong Peng penoh kegersangan, kesunyian..


Apa nak jadi? Gua tak buleh lah kalao tak dengar suara beliao.. nanti gua jadi buhsan.. macamana? Sapa nak cover kebuhsanan gua nih.. aiseh..


Baik punya gua usha kaklong kat tempat awex gua buat medical checkup services.. gua usha mintak cepat siket, harem.. sebulan gak.. aiseh.. letih lah gua cenggini.. nak taknak lepas nih gua kena usha awex bapak gua la.. jadi 'bapak-bapak' la gua kalao gua usha awex bapak gua.. konpem takdanya awek-awek cun kat UTM nak pandang gua.. jangan kata pandang, dari jaoh nampak awex bapak gua konpem beliao menutup muka beliao semua seperti malu-malu hanjing bila mana gua bersama awex bapak gua berlalu di hadapan, di belakang mahupun di sebelah beliao.. haduih.. mintak nyawa.. mintak nyawa.. mintak awek..


Nih gua kongsi suara awex gua yang tetiba jadi hancusss... gua dah taktao nak kata gua tone deaf, gua rasa gua masih buleh mendengar dengan jelas.. nak kata pitching lari, gua taknampak plak beliao mencicit berlari-lari anak mahupun memecut.. entah.. mana silapnya entah..


Tengok, suara awex gua dah kena cilok.. melopong je.. huish.. buhsan.. buhsan.. ada yang nak bagi pinjam awex beliao?? gua berbesar hati untuk menerimanya...


Nih pitching entah lari mana entah.. puas gua geledah cari, tak jumpa gak pitching beliao.. lotih telinga gua nak mendengarnya.. tak dapat dengar sora Fafau.. sob.. sob.. sori Fafau, gua tak dapat dengar sora lu!


ayat|tambah: budak ini plak telah membakar line dengan memberitahu bahawa awex beliao telah mempunya suara baru! harem..!!!

2 ketidak-puasan-hati:

clarabella said...

agaknya bliaw da jangket H1N1..sungguh ngeri.sapu je obat gigi kasi 13 pack,oke la tu.cuba try.

AkuSiMisteri said...

gua rasa penyakit tuh tak sampai kat suara awex gua pasal gua selalu lock beliao bila gua tinggalkan beliao tanpa pengawasan gua..
lagi pulak, gua tak mampu nak beli ubat gigi sampai 13 pack.. kalao 13 katon tuh gua mampu lagi..